Τηλ.::
Κίνα Σύστημα συναγερμών EAS κατασκευαστής
Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.

    Αξιοπιστία Sustainablity ακεραιότητας

Αρχική Σελίδα

Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ Co. DONGGUAN HAX, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους αρχικούς κατασκευαστές της ηλεκτρονικής επιτήρησης το (EAS) άρθρου στην Κίνα. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τους πίνακες EAS, τα συστήματα κεραιών και τα εξαρτήματα για τις αντικλεπτικές συσκευές κάτω από το εμπορικό σήμα NEOSENSOR ®. Εξ:άγω σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιταλία, η Ρωσία, η Τουρκία, η Ισπανία, και το Ιράν. Έχουμε εγκαταστάσεις 3000㎡ και περισσότερους από 30 υπαλλήλους με τη μηνιαία ικανότητα παραγωγής 5.000 κύριων πινάκων EAS και της πύλης 5.000 EAS.

 

Σαν επιχείρηση OEM/ODM, ακολουθούμε εντελώς τις οδηγίες ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2000 για όλες την παραγωγή και την επιθεώρηση. Επιπλέον, τα κύρια συστατικά μας προέρχονται από το Tj στις ΗΠΑ και οι πρώτες ύλες μας προμηθεύονται από 20 εμπιστευμένους προμηθευτές μας. Έχουμε 10 μηχανικούς Ε&Α με την εμπειρία βιομηχανίας 10 ετών που μπορεί να απελευθερώσει 4 νέα προϊόντα κάθε μήνα. Έχουμε καθιερώσει επίσης ένα ανεξάρτητο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, το οποίο διευθύνει αυστηρά την επιθεώρηση στη μεταφορά των υλικών και στο εσωτερικό των προϊόντων. 5 QC μας μέλη προσωπικού με την εμπειρία 8 ετών μπορούν να εγγυηθούν ότι όλα τα προϊόντα μας είναι υποχωρητικά με τα πρότυπα CE και διατηρούν ένα ποσοστό επισκευής 1%.

 

Καμία MOQ και γρήγορη παράδοση μέσα σε 7-15 ημέρες δεν κερδίζουν περισσότερη ευκαιρία για μας. Έχουμε τις αντιπροσωπείες στην Ιταλία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, την Ουκρανία, την Τουρκία, το Κουβέιτ και την Αίγυπτο. 5 πωλητές μας με περισσότερο από την εμπειρία 3 ετών μπορούν να μιλήσουν τα αγγλικά και ισπανικά και θα δεχτούν πρόθυμα τις έρευνές σας και θα αποκριθούν πιό σύντομα στον πιθανό.

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : NEOSENSOR

Αριθμός Υπαλλήλων : 51~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5million-10million

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Technology: Self R & D

ιστορία της εταιρίας

Υπακούμε αυστηρά τις αρχές HAX 3: Αξιοπιστία Sustainablity ακεραιότητας.

Η Co. ηλεκτρονικής Dongguan HAX, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2010 και είναι κύριος κατασκευαστής των ηλεκτρονικών συστημάτων του (EAS) επιτήρησης άρθρου στην Κίνα.

 

υπηρεσία της εταιρίας


Άφθονη εμπειρία στα συστήματα EAS.
Προηγμένη τεχνολογία και ισχυρή δυνατότητα της Ε&Α.
Ο ποιοτικός έλεγχος Stric εφαρμόζεται σε ολόκληρη την παραγωγή. Έχουμε την εισερχόμενη επιθεώρηση, την επιθεώρηση διαδικασίας και την επιθεώρηση τελικής παραγωγής που μπορούν να εξασφαλίσουν τον τέλειο της ποιότητας αγαθών.
Η μακροπρόθεσμη συνεργασία με το σφαιρικό αγοραστή μας καθιστά εύκολους να καταλάβουμε το csutomer και να χειριστούμε την εξαγωγή.

 

Ομάδα επιχείρησης

Είμαστε κύριοι εργοστασίου 3000㎡ και περισσότερων από 30 υπαλλήλων. Πήραμε 9 κύρια διπλώματα ευρεσιτεχνίας. 15 τεχνικό προσωπικό στην ομάδα. Ο επικεφαλής μηχανικός μας συμμετείχε σε EAS reserch για περισσότερο από 22 έτη. Η επιχείρησή μας δημιουργεί τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσει κάθε χρόνο τις ανάγκες markte.

 

Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.
4/FLOOR, 4/PLANT, ΕΥΦΥΈΣ ΠΆΡΚΟ ALLMERIT, NO.2 ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΙ ΤΟ ΔΡΌΜΟ, TANGXIA, DONGGUAN, ΚΊΝΑ.
Τηλ.::86-769-8207-0087
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας EAS Alarm System προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 eas-alarmsystem.com. All Rights Reserved. Developed by ECER